Untitled design (7)

Tradicionalno srečanje jubilantov v soteski Vintgar

V letošnjem letu smo se ponovno srečali z jubilanti, ki prebivajo v občini Gorje. Turistično društvo Gorje je v duhu tradicije povabilo vse tiste, ki ste v tem letu dopolnili okrogli jubilej, to je 80 let, na poseben dogodek v čast njihovim osebnim praznovanjem. Letošnje srečanje je bilo še posebej pomembno, saj smo obeležili tudi 130. obletnico odprtja soteske Vintgar za obiskovalce.
Srečanje je potekalo dne četrtek, 5.10.2023. Skozi sotesko, ki je ena najbolj prepoznavnih naravnih znamenitosti Slovenije, smo se podali na voden sprehod, ki ga je vodil izkušeni poznavalec tega kraja, bivši strokovni vodja Tomaž Bregant. Med potjo nam je delil številne zanimivosti o Vintgarju, njegovi zgodovini in naravnih lepotah.
Srečanje je bilo polno smeha, druženja in izjemnih pogledov na slikovito sotesko ter bistro reko Radovno. Po zaključku vodenega ogleda smo se vrnili na začetno točko.
V nadaljevanju si lahko ogledate nekaj slikovnih utrinkov s tega nepozabnega dne.
Jubilantom se zahvaljujemo za udeležbo letošnjega srečanja v soteski Vintgar. Upamo, da ste uživali v čudovitem okolju narave in da je to srečanje tudi vam ustvarilo lepe spomine.
Naj bo vaš jubilej še naprej priložnost za veselje, druženje in odkrivanje novih lepot življenja.
📷 Franci Zupan