Enosmeren obisk soteske s povratnimi potmi

Vabimo vas, da v prihajajoči sezoni sotesko Vintgar, ki vas je prevzela s podobo, kot jo ogledujete na spletu, doživite na še nekoliko drugačen način. Odkrijte skrivnosti in podobe v neposredni bližini.

V ta namen smo za vas pripravili enosmeren način obiskovanja, ki vam bo pričaral sotesko, kot je še niste doživeli. Občudovali boste neokrnjeno naravo, prevzela vas bo neukročena alpska krasotica Radovna, ki že tisočletja oblikuje globel soteske. Navdušili vas bodo pogledi na krajino, ki se odpira pred vami, pričarali si boste nepozaben dan.

 

Vse poti so jasno označene na informacijskih tablah ter s smerokazi ob poti.

Shema Pohodnih poti

Krožna pot Strma Stran

Krožna pot sv. Katarina

Prosimo vas, da upoštevate, da vam bo krožna pot ogleda skupno vzela od 2 do 3 ure. Priporočamo, da pridete športno oblečeni ter v pohodnih čevljih. Tudi pohodne palice ne bodo odveč. V primeru deževja je pot lahko spolzka.

 

Obiskovalce prosimo, da vstopnice kupite preko spleta, na naši spletni strani www.vintgar.si
Vstopnico lahko natisnete ali odprete na telefonu ter ob vstopu skenirate QR kodo na vstopnici. Ob nakupu vstopnice preko spleta morate izbrati uro ter dan ogleda. Nujno se držite izbranega termina, kajti število vstopnic bo časovno omejeno.

Še vedno je mogoče vstopnice in spominke kupiti v brunarici pri vhodu. Bar obratuje omejeno, v skladu s predpisi. Prosimo vas, da pri čakanju na nakup dosledno upoštevate predpisani varnostni razmik najmanj 1,5 m.
V soteski priporočamo varnostno razdaljo vsaj dveh metrov ter upoštevanje drugih priporočil.

Vse skupine obiskovalcev naprošamo, da svoj prihod najavite na [email protected]
Za vsa vprašanja smo vam na voljo na [email protected] ali na telefonski številki 051 621 511!
Z veseljem vam bomo svetovali ter pomagali.

Hvala za razumevanje,
Turistično društvo Gorje

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest