Safari company

Podjetje se ukvarja s turizmom, gostinstvom, športom in prevozom oseb ter povezuje med seboj ljudi, ki imajo radi druge ljudi in naravo.
Nedaleč od Gorij in Vintgarja imamo v kampu Šobec restavracijo z različnimi vrstami jedi. Naši apartmaji v Zgornjih Gorjah nudijo lep pogled na Bled in okoliške hribe. Z nami se lahko z raft čolni popeljete po reki Savi Dolinki ali Savi Bohinjki. Na voljo imamo tudi izposojo koles. Če nadaljujete pot proti morju, vas lahko nastanimo v naših apartmajih v Piranu ali Savudriji na Hrvaškem.
V zimskem času vas naučimo smučati, deskati, teči na smučeh ali vas s krpljami popeljemo v zasnežene višine. Nudimo tudi izposojo smučarske in snowboard opreme, opreme za tek na smučeh in krplje za hojo po neokrnjeni snežni naravi.
Ukvarjamo se s prevozi z letališč ter opravljamo izlete in transferje na vse konce bližnje Evrope. Ukvarjamo se z organizacijo dogodkov, izletov, seminarjev, kongresov in team building programov. Vedno se poskusimo prilagoditi željam gostov, saj znamo tudi organizirano improvizirati.
Nas slogan vam pove vse: Tu smo za vas, v sožitju z naravo in z nasmehom v nov dan!

Naslov: Zgornje Gorje 50, 4247 Zgornje Gorje
Spletna stran: www.safaricomp.com
Email: [email protected]
Telefonska številka: (+386) 041 721 734 (Tjaša)