Altitude Activities

Športno-turistična agencija Altitude Activities z gosti doživlja vse, kar si želimo v naravi: “počutiti svobodno, adrenalinsko in nepozabno”.

Od začetne športno-poslovne zgodbe, ki sta jo začela brata dvojčka Jernej in Matevž, se je razvila srčna in aktivna agencija, ki turistom ponuja številne manj običajne aktivnosti v naravi. Športno zavzeta ekipa, ki je svoj pristan našla na Bledu, vsem obiskovalcem Gorenjske riše nepozabne trenutke, ki jih bodo zapisali v svojo zgodovino dnevnih izletov in daljših potovanj, kjer so se počutili kot “lokalci”.

Raznovrstnost njihovih storitev se najbolje odraža s komentarji gostov na naši Trip Advisor in Facebook strani. Adrenalin in slovensko naravo lahko izkusite ob aktivnostih na vseh ravneh:

Med vodnimi športi lahko izbirate med soteskanjem, raftingom ali kajakaštvom na Soči ali Savi, ki vas bosta osvežili. Za odkrivanje Slovenije v zraku vas bo navdušil polet z balonomtandemski skok s padalom ali jadralno padalstvo. Če pa bi želeli ostati na nižji nadmorski višini, priporočajo pohode po Sedmerih jezerih, Triglavskem narodnem parku ali do Triglava, pa tudi športno plezanje, jamarstvo, jahanje, …

Za vse navdušence pa vsekakor priporočajo dnevne izlete (7 alpskih čudes), avanture s kajakom po podzemlju ali daljše pohode. Poleg zgoraj naštetega agencija izposoja plezalno in pohodniško opremo.

Več si oglejte na spletni strani: www.altitude-activities.com

Naslov: Ljubljanska cesta 1, Bled 4260
Spletna stran: www.altitude-activities.com
Email: [email protected]
Telefonska številka: +386 70 138 811